Telefon

0733959380

Email

rezervari@govindaspa.ro

Orar

Luni - Vineri: 9:00 - 18:00

Întru-un climat de liniște și susținere afectivă sunteți invitați să beneficiați din plin de efectele hirudoterapiei, terapiilor tradiționale de vindecare prin apifitoterapie, terapiilor revoluționare cu ozon – ozonterapie, consultații legate de nutriție, detoxifiere, reflexoterapie și procedee ayurvedice.

Avem o echipă multidisciplinară de medici şi terapeuţi şi dorim să oferim tratamente personalizate, eficiente, sigure, bazate pe remedii şi metode naturale dovedite ştiinţific, integrând şi ultimele descoperiri din fizica cuantică. Dorim să îmbinăm medicina alopată cu cea alternativă şi complementară cu scopul de a avea cele mai bune rezultate odata cu minimizarea reacţiilor secundare, în spiritul a ceea ce Organizaţia Mondială a Sănătăţii numeşte “Medicină Integrativă“.

Suntem ajutaţi în realizarea acestui deziderat de sisteme NON-INVAZIVE de diagnostic şi tratament cu ajutorul cărora pot fi analizate câmpurile electro-magnetice biologice ale organelor, ţesuturilor şi chiar ale structurilor celulare sau intra-celulare. Aparate precum ………………. oferă mult mai multe informaţii decât clasicele investigaţii medicale uzuale şi ajută medicul în elaborarea unui diagnostic mult mai nuanţat şi totodată orientează către un tratament mult mai adaptat necesităţilor fiecărui pacient.

În cadrul Centrului GOVINDASPA DETOXWELL echipa coordonată de Dr. Anamaria Lisievici vă oferă diferite variante de tratament natural, în funcţie de dezechilibrele depistate, cu o monitorizare atentă a evoluţiei fiecărui pacient. Considerăm că aceasta este calea pe care trebuie să o urmeze medicina modernă, deşi principiul conform căruia “Nu există boli, există bolnavi” a fost enunţat încă din antichitate. Cercetările medicale de ultimă oră nu fac altceva decât să confirme eficienţa şi tolerabilitatea crescută a tratamentelor integrative şi individualizate.

Organizăm work-shopuri ce includ un complex de metode de detoxifiere, purificare, nutriție, viață sănătoasă, relaxare, cromoterapie, yogaterapie emoțională, urmărind prin toate acestea o amplificare a stării de echilibru lăuntric si un plus de sanatate.